Υγρό γενικού καθαρισμού Λεβάντα 13L

Κωδικός: 3010403
12,46 €
με Φ.Π.Α.
Υγρό απορρυπαντικό γενικού καθαρισμού με άρωμα λεβάντας σε δοχείο 13L
Ποσότητα
  Διαθέσιμο

Αρωματικό καθαριστικό γενικής χρήσης με άρωμα λεβάντας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Χρησιμοποιείται ως καθαριστικό σε αδιάβροχες σκληρές επιφάνειες (π.χ. δάπεδα, πλακάκια, συνθετικές επιφάνειες κλπ.). Είναι προϊόν χαμηλού αφρισμού. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Καθαρίζει και γυαλίζει τις επιφάνειες, χωρίς να αφήνει ίχνη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Διαλύστε μικρή ποσότητα του προϊόντος σε κουβά σφουγγαρίσματος (50-100 ml / 5 lit νερό) και περάστε τις βρώμικες επιφάνειες. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Για δύσκολους λεκέδες, εφαρμόστε το αδιάλυτο με ένα σφουγγάρι. Για τον καθαρισμό επιφανειών που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα, αρχικά απομακρύνετε όλα τα τρόφιμα από την επιφάνεια που θα καθαρίσετε και ξεβγάλετε με άφθονο νερό, για τυχόν υπολείμματα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, πλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιείτε πάντα γάντια κατά τη χρήση. Πλένετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.

ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Διαυγές υγρό, πράσινου χρώματος. Διαλυτό στο νερό.pH στους 20ΟC : 8 ± 0,5.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Να αποθηκεύεται μακριά από τρόφιμα, σε ξηρό και δροσερό χώρο με καλό εξαερισμό. Αποφεύγεται τις ακραίες θερμοκρασίες κατά την αποθήκευση του προϊόντος. Φυλάξτε το καλά κλειστό για να αποφευχθεί η διαφυγή του αρώματος. Προστατέψτε το από την ηλιακή ακτινοβολία. Φυλάσσετε τα ανοιγμένα Βάζα - Μπουκάλια σε όρθια θέση για αποφυγή οποιασδήποτε διαρροής. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Δοχείο 13 L.